PUTOVNÍ VÝSTAVA ZUŠKA?ZUŠKA! STARTUJE

KDO BYL ZA FOTOAPARÁTEM?

Jak zjistíte, fotografie tvořící výstavu ZUŠKA?ZUŠKA! mají duši. Je tomu tak proto, že jejich autoři jsou políbeni múzou a mnohdy nejednou. Mají rádi umění, vyhledávají ho a sami provozují. Proto by neměli zůstat bez povšimnutí.

 

ELIŠKA GABRHELÍKOVÁ

 

Dvaadvacetiletá studentka sociologie Fakulty sociálních studií Masarykovy univerzity v Brně a vášnivá fotografka. Je bývalou žákyní ZUŠ Zlín-Malenovice, kde devět let navštěvovala jak taneční, tak i hudební a výtvarný obor. Není tedy divu, že ji umění provází životem. Má nenahraditelné místo v jejím srdci. Její portfolio, coby fotografky, je široké: od portrétů, přes dětskou, těhotenskou, partnerskou tématiku, až po reportážní snímky.

Kontakt: facebook: Eliška Gabrhelikova Fotography

MARTIN HNILIČKA

Mladý a nadšený fotograf, pro kterého je focení více než koníček, a to už pět let. V jeho životě hraje umění důležitou roli, což vyniká právě na jeho snímcích. Rád sleduje skrze fotoaparát dění okolo: lidi, 

přírodu i věci. Mezi oblíbené focení patří dokumentace svateb, pro krásu a nezapomenutelnost jedinečných okamžiků

Kontakt: www.hnilicka.wix.com/martin facebook: Freshermoon

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

MARIANA PETRŮ

Narodila se do rodiny nadšeného, dnes profesionálního fotografa. Mohla tak proniknout do světa expozice, kompozice a základních pravidel fotografování. Začínala fotoreportážemi z koncertů a vystoupení žáků ZUŠ Zlín-Malenovice. Nejraději se věnuje uměleckým rodinným a partnerským fotografiím. Má ráda jednoduché a přirozené fotky.

Kontakt: facebook: Anairam Ůrtep


 

ROBERT BUCHBERGER

Skromný a nadšený umělec. Jeho povolání je učitel hry na kytaru. Fotí rád ve svém volném čase, často zaznamenává vystoupení své „domácí“ ZUŠ Zlín. Byť je pro něj fotografování především koníčkem, prezentoval se už i na několika autorských výstavách.

 

 

Mezi stovkami snímků vybíral pro účely této výstavy nezávislý fotograf

Radmil Schneider.